Waarom Tiny Dreams?

Hi there! Ik ben Nathalie De Schepper, 164 cm vrolijkheid en creativiteit. Als ‘kleintje’ heb ik zelf gemerkt dat het vaak moeilijk is om mooie aanpassende kledij te vinden die niet te lang is, dus besloot ik om deze zelf te maken voor jou!

Met een mode-industrie die steeds meer focust op grote vrouwen, wil ik het verschil maken door enkel te focussen op petite. Zo kan ik een concrete oplossing bieden aan alle jonge vrouwen die hetzelfde probleem ervaren. Want hey, als kleintje liggen er al genoeg uitdagingen op ons bord. Laten we deze aangaan met een mooi passende outfit.

Mode is altijd al één van mijn passies geweest. Vanuit mijn job als startersadviseur bij Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland is het beginnen kriebelen om zelf deze passie om te zetten naar een onderneming. Als kers op de taart maak ik zelf de ontwerpen waardoor ik rekening kan houden met jullie input. Heb je dus input of vragen? Stuur me gerust een mailtje en als het even kan, ga ik met plezier een koffie’tje drinken met jou.

Als founder van Tiny Dreams sta ik er niet alleen voor, achter mij staat een team van ambassadrices, ‘The Tiny Gals’. Zij hebben mee vormgegeven aan het concept waarvoor duizendmaal dank!

Bedankt ook aan alle funders van de crowdfundingcampagne, dankzij jullie is Tiny Dreams niet langer een idee maar wel een onderneming. See you!

Liefs

Nathalie